Gepersonaliseerd van Verpakking & Druk

June 21, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over Gepersonaliseerd van Verpakking & Druk

Gepersonaliseerd van Verpakking & Druk

 

Tom Egan, ondervoorzitter van de Noordamerikaanse verpakkende technologievereniging (PMMI), schreef dat Drank het verpakkingsontwerp indruk maken, met consumenten op dieper niveau zou moeten inspireren en resoneren.

 

De dorst kan aantal zijn één redenconsumenten dranken, hij schreef koopt, maar het kan de verpakking zijn die de overeenkomst op het tijdstip van aankoop bepaalt. Om klanten te vangen, ziet een groeiend aantal drankfabrikanten eruit om verpakking te gebruiken die een bepaalde persoonlijke resonantie heeft.

 

laatste bedrijfsnieuws over Gepersonaliseerd van Verpakking & Druk  0

 

Een nostalgisch Etiket

 

De consumenten zullen dranken blijven kiezen die aan hen vertrouwd zijn, of die op nostalgie betrekking hebben.

De Coca-Cola-„van het Aandeelcoca-cola“ van het Bedrijf campagne leidde tot een manier om consumenten aan te trekken door hen op de verpakkende tekst direct te roepen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Gepersonaliseerd van Verpakking & Druk  1

 

Coca-Cola is stevig lange tijd gevestigd in de sprankelende drankindustrie, en deze campagne heeft klantenloyaliteit verbeterd en tot een sensatie rond het merk geleid.

 

Zelfs voor zulk een grote merk, die is zulk een diverse etiket geen kleine prestatie leiden tot. De meer en meer verfijnde druktechnieken droegen tot het succes van de campagne bij.

 

Volgens Etiket & Smal Web, om verschillende etiketten te drukken die 250 andere benamingen beperken, vond Coca-Cola een etiket en een verpakkend convertorbedrijf om de printer aan te passen die met HP-technologie van de Indigo de digitale druk wordt uitgerust het werk te voltooien. De rijpe toepassing van deze technologie maakt het mogelijk om allerlei naametiketten in kleine partijen te veroorzaken en het drukniveau van hoogte te houden - kwaliteit.

 

Volgens het Verpakking & Druk Media tijdschrift, heeft Coca-Cola zijn internationale samenwerking met convertorbedrijven en printerbedrijven opgevoerd, die duizenden namen in vele talen creëren. om dezelfde „cokes rode“ helderheid te bereiken die op verschillende types van printers teruggeven, is de zorgvuldige kleur aanpassing essentieel in het vroege stadium van druk.

 

De verpakking zou Aandacht aan Gezondheid en Ecologische Bescherming moeten besteden

 

De verpersoonlijking is niet de enige sleutel aan verkoop.

 

Voor consumenten die op gezonde en milieuvriendelijke levensstijl scherp zijn, zijn de producten met sterkere milieuvriendelijke prestaties vrij aantrekkelijk. Dientengevolge, om verbruikersvraag beter te ontmoeten, gebruikt een groeiend aantal drankfabrikanten kleinere grootte en minder calorieën in rekupereerbare blikken of flessen.

laatste bedrijfsnieuws over Gepersonaliseerd van Verpakking & Druk  2

 

In deze era van schone etikettering, besteden de consumenten meer aandacht aan gezondheid, zodat zijn zij meer geneigd om natuurlijke, non-additive dranken te zoeken. om de natuurlijke en gezondheidsbehoeften te voldoen aan van de consument, moeten de fabrikanten en de bewerkers meer verbeteringen maken. De organischere of natuurlijke niet-homogene dranken zoals vruchtensap zijn naar voren gebogen aan gelaagdheid en precipitatie wanneer zij op de plank voor een periode zijn. om de afschuw van klanten te vermijden, enerzijds, halen de merken verpakking aan om de inhoud van flessen te verbergen. Anderzijds, moeten de fabrikanten sommige verbeteringen aan de productielijn maken, toevoegend mengt materiaal of aanpassend het vullen materiaal om natuurlijkere dranken met verschillende eigenschappen te behandelen.

 

De drankfabrikanten kunnen milieuvriendelijke materialen gebruiken om groene producten, zoals plantaardige inkt op basis van olie of inkt op basis van water te produceren. Deze inkt heeft de voordelen van het snelle drogen, betere drukkwaliteit en het minimaliseren van de versie van vluchtige organische verbindingen.

 

De innovatie is de enige manier voor ondernemingen verder door te breken en te ontwikkelen. De materiaalfabrikanten verbeteren ook constant om het meest aangewezen materiaal te maken om aan de vereisten van de productkant te voldoen. De materiaalfabrikanten zouden tempo met The Times ook moeten houden om het meest geschikte materiaal te produceren om aan de vereisten van de productkant te voldoen.