Geef me uw hand, Betrouwbaar is altijd met u!

July 2, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over Geef me uw hand, Betrouwbaar is altijd met u!

Geef me uw hand, Betrouwbaar is altijd met u!

 

De ‚betrouwbare Machines‘ hielden een toeristische activiteit in ‚Salt Lake City‘ om het werk spanning te verminderen en tot een gelukkige werkende atmosfeer met hartstocht voor werknemers te leiden.

 

Het hoofddoel van deze activiteit is de vrije tijd van werknemers kleurrijker te maken, belangrijker is groepswerk te verbeteren en teamgeest te versterken.

 

Dit seizoen is precies het eind van de lente en de zomer. In de ochtend, lette het Betrouwbare team op prestaties met lokale kenmerken,

Bezocht ook sommige tentoonstellingszalen: De zaal van de zoutmijntentoonstelling, Taoist Zaal enz. van de Cultuurtentoonstelling.

 

laatste bedrijfsnieuws over Geef me uw hand, Betrouwbaar is altijd met u!  0

De bergen en de vlaktes zijn volledig van groene kleur, het gras dat uit als een groen tapijt wordt uitgespreid, laten ons kunnen niet helpen maar willen liggen om zachte green te raken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Geef me uw hand, Betrouwbaar is altijd met u!  1

De fotoconcurrentie die in deze gebeurtenis wordt gehouden staat iedereen toe om het ogenblik van schoonheid in het spel te vangen, hun glimlachen in het landschap te verlaten, en de communicatie en de samenwerking tussen werknemers te versterken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Geef me uw hand, Betrouwbaar is altijd met u!  2

 

Het ‚betrouwbare‘ bedrijf is een team met hoog team-georiënteerde geest. Elk lid niet alleen heeft hoog moreel, maar ook heeft een sterk het werkinitiatief. Het betrouwbare team heeft een collectief bewustzijn, gemeenschappelijke waarden, eenheid en de vriendschap, beiden zet vrijwillig hun eigen intelligentie, wijsheid die tot het team bijdragen, het team toestaan om de betrouwbaardere diensten ruimer te ontwikkelen en te verlenen.

 

Co. van Zhangjiagang is Betrouwbaar Machines, Ltd opstelling 10 Jaar geweest. In de loop van de jaren, zowel zijn de kwaliteit als de dienst van onze machines toegejuicht door onze klanten. Elk van deze, omdat wij een goed team hebben! Wij werken hard om eender welk materiaal voor te bereiden: Water/Sap/Sprankelende Dranken het Vullen Machine, het Systeem van de Waterbehandeling, de Blazende Machine van de HUISDIERENfles, Verpakkende Machine. Het beste kwaliteitswater/het Sap/de Sprankelende Drankenproductielijn zullen uw beste keus zijn.