Voedsel en dranksamenvatting van de de industriecip de schoonmakende kennis!

May 10, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over Voedsel en dranksamenvatting van de de industriecip de schoonmakende kennis!

Voedsel en dranksamenvatting van de de industriecip de schoonmakende kennis!

 

Zeven basisselectieprincipes voor detergentia

 

(1) hoog rendement het schoonmaken met breed spectrum;

 

(2) het gebruik van huishoudendetergentia wordt niet geadviseerd wegens zijn onduidelijke samenstelling, kwaliteit, en micro-organismen;

 

(3) selecterend een detergens die een eenvoudige samenstelling en een bepaalde componenteninhoud hebben;

 

(4) gemakkelijk te controleren;

 

(5) goede stabiliteit, lage giftigheid en veilig gebruik;

 

(6) verenigbaarheid met uitrusting of milieumaterialen;

 

(7) de kosten zijn lager.

 

De alkalische was wordt gewoonlijk geformuleerd bij een concentratie van 1% aan 2%, terwijl de zuurrijke was een milde, lage concentratie zure oplossing gebruikt.

 

Het schoonmaken druk

 

  In normale omstandigheden, voldoet de lage druk (minder dan 0,5 MPa) aërosol aan de het schoonmaken vereisten. Omdat het schoonmaken hoofdzakelijk door het nat maken advectie en, wordt bereikt van de schoonmakende agent te doorweken, eerder dan door mechanisch effect.

 

Schoonmakende balmontages

 

  De functie van de schoonmakende bal is de wasvloeistof en de spoelende vloeistof te bespuiten aan alle delen van het apparaat, en de vloeibare film die door de bespoten wassende vloeistof en de dalende wasvloeistof wordt verzameld doorweekt de volledige oppervlakte en produceert een chemisch het schoonmaken effect. De schoonmakende bal zou in een redelijke positie moeten worden geïnstalleerd om procesvloeistof te verhinderen het binnenland van de schoonmakende bal in te gaan om de opening te blokkeren. Het efficiënte dekkingsgebied van de algemene schoonmakende bal is het gebied in dwarsdoorsnede van elke schoonmakende bal 1~1.5 m2. De typische het schoonmaken balspecificaties zijn per stroom 3~5 m3 /h, is het Drukverschil ΔP 0,17 MPa.

 

Pijpverbinding

 

  De ideale staat van pijpverbinding moet al lassen gebruiken. De pijpinstallatie zou (minimum betere 1%, gewoonlijk 2%) zo groot mogelijk moeten worden gemaakt, die self-discharge van de vloeistof in de pijp kan bevorderen, en de vorming van bellen verhinderen om de vloeistof te verhinderen de schoon te maken oppervlakte te contacteren.

 

Het CIP-het schoonmaken effect moet aan de volgende criteria voldoen:

 

Nr. Punt Norm
1 Geur Vers, geen geur, die een lichte geur toestaan voor speciale behandelingen of speciale stadia zonder de veiligheid en de kwaliteit van het eindproduct te beïnvloeden.
2 Visie De het schoonmaken oppervlakte is helder, geen water, geen film, geen vuil of andere; wanneer het water van de oppervlakte stroomt, hebben de sporen van water teveel gebreken
3 Gezondheid Wanneer wat betreft de oppervlakte met uw vingers, is er geen vettig en ruw gevoel; de oppervlakte wordt herhaaldelijk afgeveegd met een gloednieuwe witte keukenrol, met of zonder vlekken en verkleuring.
4 Productiecapaciteit Na CIP-verwerking, is de capaciteit van de productieverwerking van het materiaal beduidend veranderd.
5 Micro-organisme De microbiologische indicatoren van de gezondheidsindicatoren voldoen aan de relevante vereisten; zij kunnen niet de verbetering van andere gezondheidsindicatoren van de producten veroorzaken.